Auto

 

                                             

Haal je rijbewijs bij Rijschool Rimmert! 

Afspraken maken
Rijlessen kun je zelf inplannen. Of je nu snel wilt of in een rustig tempo, alles is mogelijk. Wij maken gebruik van een internet-agenda waardoor je zelf je planning kunt maken. Uiteraard kunnen wij dat ook voor jou doen.

De keuze voor mijn auto is elektrisch
Op dit moment rijdt ik nog in een Citroën C5 Aircross schakel,  maar die ga ik binnenkort omruilen voor een elektrische auto. 
                                                     De automaat op dit moment is een Skoda CitigoIdeaal voor mensen die moeite hebben met schakelen en anticiperen op de weg. In de auto's wordt niet gerookt.

De lesinhoud
Je kunt kiezen voor de traditionele rijopleiding, maar ook voor de RIS, Rijopleiding In Stappen. 
De RIS biedt een duidelijke structuur voor wie dat nodig heeft, waarbij gewerkt wordt vanuit een RIS-boek. De kosten hiervoor zijn € 25,-.

De opleiding is altijd systematisch opgebouwd en zit overzichtelijk in elkaar. Elke les zal de instructeur jou laten zien hoe ver je bent met je opleiding en houdt hij dit bij op een leskaart.

Proefles
De proefles is een belangrijke les. Tijdens deze les kun je er achter komen of het klikt tussen jou en de instructeur.

Rijopleiding vanaf 16,5 jaar Iedereen die 16 jaar is kan het theorie-examen afleggen en zodra je 16,5 jaar bent mag je beginnen met rijles. Afrijden voor B-rijbewijs mag vanaf je 17e.

Begeleid rijden vanaf 17 jaar Als je geslaagd bent, dan moet je onder begeleiding tot je 18e jaar met een ervaren bestuurder rijden. Zo doe je meer rijervaring op. Zie www.2todrive.nl voor meer info.